// uusi tarhuri kasvilaatikossa

Heippa, olen Elin, kiva kun tulit käymään heti blogin alkutaipaleella…tai olet jostain syystä palannut ensimmäisen postauksen pariin, mikä sekin on muuten aivan mahtavaa koska haluat selvästi tietää minusta ja blogista enemmän, ihan huippua!

Olen luonnonlapsi joka muutti kaupungista maalle muutama vuosi sitten. Olen ehtinyt jo pari kesää kylvämään itseeni pienen tarhurinalun siemeniä ja itäminen on tainnut onnistua hyvin koska huomaan kevät-talven ensimmäisten aurinkoisten päivien saavan sormet syyhyämään multapussin ja taimipottien pariin. Enkä liiottele ollenkaan kun Hyötykasviyhdistyksen jäsenmaksu kolahti postilaatikkoon ja tanssahtelin kotiin laskua heilutellen; nyt olen ihan oikea jäsen kun jäsenlasku tulee kotiin enkä osta sitä nettikaupasta…. heh, ei muuten kovin moni muu lasku saa hymyä huulille, uskotteko?

Vaikka tarhurin siemen on itänyt jo hyvin, on paljon vielä edessä, onneksi kasvualusta tuntuu olevan kunnossa ja uskon että tarhurista kasvaa vielä voimakas kasvi joka tuottaa paljon iloa itselleen ja läheisilleen. Noh, kasvivertaukset sikseen, asun rivitalossa suuren aidatun puutarhan kera, haaveilen omakotitalosta, tai lähinnä omakotitalon puutarhasta, kunnes vilkaisen oman pihan sitä puolikasta joka on vielä täysin metsää ja totean että eiköhän tällä läntillä pärjätä vielä tovi.

Kirjoittelen nyt kevään aikana paljon siitä mitä olen jo tehnyt ja oppinut ja vähintään yhtä paljon siitä mitä haluaisin vielä tehdä ja oppia… molemmat listat taitavat muuten olla aika loputtomia mitä tekemiseen ja oppimiseen tulee. Mitä lähemmäs kesää päästään sitä paremmin pääsette tutustumaan puutarhaani ja siihen mitä kuvittelen ja haaveilen tämän kesän tuovan sinne tullessaan.


Toivottavasti viihdyt blogini parissa, olet sitten uusi tai vanha tarhuri. Ja jos olet jo vanha konkari, jaa tietosi, kehu kun on kehuttavaa ja karaise pientä tarhurin alkua kun on sen paikka, ja jos olet samanlainen keltanokka kuin minä, toivottavasti pääsen jakamaan omia oppejani sinulle, tai ainakin kertomaan mitä ei kannata tehdä. Ja hei, kuulen ihan todella mielelläni mitä teille ja teidän puutarhoihin kuuluu joten huikkaa ihmeessä kommenttilaatikkoon kuulumisesi.

Aurinkoisia kevätpäiviä, kuullaan taas pian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *